Pitch&Putt Golf

Pitch&Putt Golf

Pitch&Putt is een leuke en originele activiteit die gedaan kan worden op de golfbaan van Pitch&Putt Golf Oirschot. Tijdens deze activiteit speelt u golf over kleine afstanden. Hierdoor is deze activiteit geschikt voor mensen van alle leeftijden en mensen die nog geen ervaring met golf hebben. Maar door enkele obstakels zoals heuvels, bunkers en water zit er ook zeker genoeg uitdaging in. Zo is de baan ook voor de gevorderde speler geschikt om kort spel te oefenen. Voor deze activiteit is er geen Handicap 54(GVB) vereist. U kunt er voor kiezen om 9 holes of 18 holes te spelen.

9 Holes Pitch&Putt | €13,95 p.p.
18 Holes Pitch&Putt | €17,45 p.p.

Of kies een van onze arrangementen zodat u het golfen kunt combineren met een hapje en een drankje, een barbecue of een 3-gangen diner.

Pitch&Putt is geschikt voor grote groepen en ideaal voor kinderfeestjes, bedrijfsuitstapjes of een familiedag. Tijdens het spel kunt u met onze app Pitchy live de scores van alle spelers bijhouden!

Bekijk de onderstaande video om een impressie van deze activiteit te krijgen en bekijk de golfbaan voor een overzicht van alle holes.

Wat vinden onze bezoekers

Marjolijn Roelofs

Leuk personeel, zeker de moeite waard om een keer te gaan eten.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »