TAKE-AWAY

TAKE-AWAY

Op onze locatie serveren wij de lekkerste lunchgerechten. Ook in deze periode kunnen wij die op verschillende manieren serveren. Maar het kan voorkomen dat al onze stoelen bezet zijn of dat je gewoon liever thuis luncht in deze periode. Daarom geven wij graag de optie om op jullie eigen locatie te genieten van onze vertrouwde kwaliteit. Daarom zijn veel lunchgerechten ook beschikbaar als T@KE-AWAY!

Hoe gaat het in zijn werk?
Weet je wat je wilt eten? Geef dan je bestelling telefonisch door. Samen spreken we een tijd af wanneer het eten klaart staat. Hierdoor kunnen wij de drukte spreiden, lange wachttijden voorkomen en kwaliteit waarborgen (denk bijvoorbeeld aan warme gerechten). Na het telefoontje gaan onze koks aan de slag en zorgen wij dat je thuis kunt genieten van onze vertrouwde kwaliteit. Het enige wat je zelf nog moet doen is even langskomen om de gerechten op te halen.

Welke lunchgerechten kan ik allemaal bestellen?
Op onze menukaart staat aangegeven welke lunchgerechten geschikt zijn voor T@KE-AWAY. Deze gerechten kan je herkennen aan het @ teken. Hierin is er een variatie gemaakt in warme en koude gerechten. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen tussen wit of bruin desembrood.

Hoe betaal ik?
Betalen doe je bij Dinercafé 't Kroegske. Wanneer je de gerechten op komt halen kan je per pin of contant betalen.

Bekijk alle agenda items
Wat vinden onze bezoekers

Dhr van Oers

De brunch was uitstekend verzorgd ,het buffet in de zaal was ook sfeer verhogend wij hebben zeker genoten.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »