TAKE-AWAY

TAKE-AWAY

Op onze locatie serveren wij de lekkerste lunchgerechten. Ook in deze periode kunnen wij die op verschillende manieren serveren. Maar het kan voorkomen dat al onze stoelen bezet zijn of dat je gewoon liever thuis luncht in deze periode. Daarom geven wij graag de optie om op jullie eigen locatie te genieten van onze vertrouwde kwaliteit. Daarom zijn veel lunchgerechten ook beschikbaar als T@KE-AWAY!

Hoe gaat het in zijn werk?

Weet je wat je wilt eten? Geef dan je bestelling telefonisch door. Samen spreken we een tijd af wanneer het eten klaart staat. Hierdoor kunnen wij de drukte spreiden, lange wachttijden voorkomen en kwaliteit waarborgen (denk bijvoorbeeld aan warme gerechten). Na het telefoontje gaan onze koks aan de slag en zorgen wij dat je thuis kunt genieten van onze vertrouwde kwaliteit. Het enige wat je zelf nog moet doen is even langskomen om de gerechten op te halen.

Welke lunchgerechten kan ik allemaal bestellen?

Onze afhaalbar is geopend en hier kan je van alles verkrijgen: van koffie tot warme chocomel tot rijkelijk belegde broodjes. Check snel onze T@KE-AWAY KAART voor onze heerlijk belegde broodjes.

Welke dagen kan ik T@KE-AWAY bestellen?

Onze lunch is te bestellen op zaterdag en zondag.

Tussen welke tijden kan ik bestellen?

Vanaf 09.00 uur is het mogelijk om telefonisch je bestelling door te geven. Vanaf 11.30 uur tot 14.00 uur is het mogelijk om lunch af te halen.

Hoe betaal ik?

Betalen doe je bij Dinercafé 't Kroegske. Wanneer je de gerechten op komt halen kan je per pin of contant betalen.

Wat vinden onze bezoekers

Dhr Soetens

Heerlijk gegeten bij Dinercafé 't Kroegske. We komen in de zomer zeker terug voor een rondje Pitch&Putt.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »