LUNCH DRIVE-IN

LUNCH DRIVE-IN

LUNCH DRIVE-IN

Degene die ons al langer tijd kennen weten dat we graag vooruitkijken en niet stilzitten. We zijn nu nog geen dag verder na de laatste ontwikkelingen en er is al een nieuw idee geboren. Vanaf zaterdag 25 april is onze enige echte LUNCH DRIVE-IN geopend! Hierdoor geniet je thuis van de lekkerste lunchgerechten.

Hoe gaat dit in zijn werk?
De ingang is bij de parkeerplaats van De Stapperij, hier volg je de aanwijzing van onze collega's en de borden. Op de aangegeven plek plaatst je jouw bestelling en maximaal 15 minuten later geniet je van een heerlijk lunchgerecht of een warm bakje koffie en ons befaamde Heilige Eik gebak! Door de duidelijke route en menukaart is vooraf bellen niet nodig en sluit je gewoon aan.

Openingstijden:

- Woensdag t/m vrijdag: 11.00 - 15.00 uur
- Zaterdag en zondag: 11.00 - 19 .00 uur*

In het weekend (zaterdag en zondag) serveren wij tussen 16.00 - 19.00 uur ook twee warme hoofdgerechten. Deze gerechten verschillen per week en kan je gewoon bestellen in combinatie met de reguliere menukaart.

Dit weekend (23 en 24 mei) serveren wij:
Nasi met kippendijen, groentemix, gebakken ei en kroepoek | € 12,-
Nasi met varkenshaas, groentemix, gebakken ei en kroepoek | € 12,-

Al honger gekregen? Bekijk HIER onze aangepaste menukaart. Blijf onze Facebookpagina goed in de gaten houden voor de laatste updates rondom openingstijden, de menukaart en leuke weetjes.

Wat vinden onze bezoekers

Dhr van Oers

De brunch was uitstekend verzorgd ,het buffet in de zaal was ook sfeer verhogend wij hebben zeker genoten.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »