Dacht je dat je alleen kunt barbecueën in de zomer? Dan heb je het mis! Ook tijdens de winterperiode kunt u genieten van een barbecue. En wat blijkt? Het is net zo lekker en leuk, maar nog een tikkeltje sfeervoller als in de zomer. Wanneer u bij ons komt genieten van een winterbarbecue is het terras helemaal aangekleed met vuurkorven, -schalen en olielampen. De aankleding zorgt voor een gezellige en warme sfeer, waardoor u niet meer naar binnen wilt. Daarnaast gaat het bij onze barbecue niet alleen om het eten, maar ook om vermaak. Voor of tijdens de barbecue kunt u namelijk deelnemen aan drie verschillende activiteiten: hout kloven, vuur maken en spijker slaan.
Ontvangst
U wordt op traditionele wijze ontvangen met een glaasje Glühwein.
Liever warme chocomel? Dit kan voor heel de groep met een meerprijs van € 0,50 p.p.
De activiteiten
Bij de winter horen winterse activiteiten. En wie kan deze activiteiten beter begeleiden dan een echte houthakker? Met onze eigen houthakker gaan jullie de volgende activiteiten beoefen (voor of tijdens de barbecue):
1. Hout kloven
2. Vuur maken
3. Spijker slaan
De barbecue
Niet alleen het terras en de aankleding zijn in de winterse sferen, ook de barbecue is voorzien van een winterse twist:
Houthakkerssteak
Witvispakketje
Flammkuchen met gerookte zalm
Spareribs
Puurburgers
Speklap
Chickenwings
Waldorfsalade
Spitsbergersalade
Kartoffelsalade
Diverse sausjes met o.a. mayonaise, knoflook, Smokey Cocktail en warme stroganoff
Verse ananas (Tip van de chef: grillen maar…!)
Stokbrood met kruidenboter
Verse friet
Kosten: € 26,95 p.p.
Te boeken vanaf 15 personen.
Al honger gekregen of wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0499 - 57 36 71 of stuur een mailtje naar Dorien van der Hamsvoort.
Marjolijn Roelofs
Leuk personeel, zeker de moeite waard om een keer te gaan eten.